O nama

Agencija VV NEKRETNINE svojim klijentima pruža kompletnu uslugu posredovanja u prometu nekretnina od prvog kontakta počevši od prezentacije objekata, ogleda nekretnina, preko izrade ugovora do uknjižbe.

Znamo da poslovna suradnja i povjerljiv odnos s našim prodavateljima i investitorima kupcima jamči visoku kvalitetnu gradnje i sigurnu kupnju. Jednako posebnu pažnju pridajemo pravnoj sigurnosti svih naših klijenata s naglaskom na provjeru imovinsko-pravnog stanja nekretnina za koje posredujemo.
I u budućnosti ćemo uvijek u svom poslovanju zadržati kriterije izvrsnosti te pouzdanošću i znanjem biti vjerni partneri svojim klijentima,s naglaskom na profesionalni odnos koji je najbitniji u ovom poslu iako za nas on vrlo često prerasta u prijateljske odnose za život. Nudimo pravu i brzu informaciju te sigurnost i povjerenje pri kupoprodaji nekretnine. Zaštita naših klijenata, odnosno njihova sigurnost (kako u pravnom tako i u svakom drugom pogledu), glavni nam je prioritet. Stoga naša agencija surađuje i s brojnim stručnjacima na raznim područjima ( odvjetnici, arhitekti, geodeti ) kako bi se na najbolji mogući način postigla zaštita i sigurnost naših klijenata.

Za nas u radu nikada kvantitet nije određivao kvalitetu stoga naša ponuda nekretnina nije popis  nekretnina i popis klijenata koje zastupamo, nastojimo upoznati razumjeti svaki dom i svakog klijenta, upoznati ciljeve naših klijenata, njihove potrebe, ukuse i interese, te uskladiti iste.

Inspirirane zajedničkom vizijom, ljubavi i strašću za ovim poslom, veselimo se biti ono što uistinu jesmo, autentične takve kakve jesmo, Vama na usluzi.
Veliki broj zadovoljnih klijenata najbolja su preporuka našeg rada.

Veselimo se početku uspješne suradnje.

Vaš V.V. Nekretnine tim