Viktoria Mamula
Viktoria Mamula
Agent s licencom
Mobitel
095 399 0004

Biografija

Pomaganje ljudima da postignu svoje osobne i financijske ciljeve je cjeloživotna potraga za Viktoriu, zbog čega je ona tako cijenjen i pouzdan profesionalac u području nekretnina. Kroz svoje iskustvo u prodaji nekretnina bila je suočena s brojnim novim dostignućima s prodajne i marketinške strane. Agentica koju prije svega krase osobine upornosti, poštenja, rješavanja izazovnih situacija i vjere u sebe. Tečno se služi engleskim i talijanskim jezikom u govoru i pismu. Izuzetno je organizirana što znači da će vaša kupoprodaja biti kvalitetno planirana, sigurna i uspješna. Poslom agenta za nekretnine bavi se jer ju privlači dinamičnost i rad s ljudima, a najveću sreću i zahvalnost osjeća kada vidi osmijeh i zadovoljstvo kod svojih klijenatata.

Kad ne radi u pronalaženju pravog doma za svoje klijente uživa provoditi vrijeme sa svojom obitelji. Dobra knjiga, putovanje, šetnja šumom ili planinarenje je ono što joj puni baterije za novi radni dan. Osim što se bavi poslom agenta također je nutricionist, te thetahealing praktičar.

U želji za stalnim usavršavanjem kontinuirano se educira i sudjeluje na brojnim tečajevima i kongresima. Viktoriu ovaj šarolik raspon interesa upotpunjuje kao osobu, a u poslovanju joj daje širinu uvida koji su potrebni za lakše povezivanje sa svojim klijentima i njihovim željama, potrebama i očekivanjima.

„Zaista uživam pomagati drugima u pronalaženju rješenja za postizanje njihovih ciljeva. Biti dio obitelji koja pronalazi svoj dom iz snova posebno je divna strana onoga što radim."

Nekretnine

Prikazano: 1 - 20 od 123 oglas(a)
Copyright © 2022. V.V. nekretnine, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.